Voor individuele gebruikers Wilt u een uitgebreider account? Probeer dan Pro.

  • Tot 50 GB
  • Office Online
  • 4 Apps
  • Van 250 GB Tot 3 TB
  • Office Online
  • 4 Apps
  • Bepaal zelf uw opslagcapaciteit
  • Van 250 GB Tot 3 TB
  • Office Online
  • Gratis Domeinnaam
  • Voeg onbeperkt gebruikers toe
  • Onbeperkt Apps Email, Notities, Takenlijst..

Veilig

Uw privacy is onze prioriteit, alleen u heeft toegang tot uw bestanden en al uw bestanden worden in Nederland versleuteld opgeslagen.

Encryptie & SSL

Feature

Servers in Nederland

Feature

Zero-Knowledge

Feature

Hulp 24/7

Feature

Backup

Feature

Overal toegang

Feature

Functies

Al uw data wordt automatisch gesynchroniseerd met al uw apparaten, IOS, Android, Windows en Mac OS.

Foto's & Videos

Feature

Muziek & Video Player

Feature

Documenten maken

Feature

Delen & Samen Werken

Feature

Versiegeschiedenis

Feature

Veilig werken

Feature

VEELGESTELDE VRAGEN

Allsync is een cloud dienst waar u uw data veilig kunt opslaan. Uw data is overal beschikbaar via het web en apps. Alleen u heeft toegang tot uw bestanden. Uw bestanden worden veilig versleuteld opgeslagen in Nederland.
Ja 100% gratis, maar u kunt altijd upgraden naar een betaalde versie.
Allsync is een bij de KvK geregistreerd bedrijf, meer informatie over Allsync vindt u op de pagina 'Over Ons'.
Al uw data word versleuteld opgeslagen in Nederland. Er word altijd een backup gemaakt van uw bestanden.
Er is geen limiet voor dataverkeer. Allsync behoudt zich het recht om de klant te beperken in het gebruik van het onbeperkte dataverkeer en schade te verhalen wanneer er misbruik wordt gemaakt van de diensten.
U kunt geen extra gebruikers toevoegen, dit is alleen mogelijk bij Pro.
U kunt betalen via iDEAL, Paypal, Automatische incasso, Mastercard, Visa, American Express, Bitcoin, SEPA-overboeking, Bancontact, KBC/CBC, Belfius, SOFORT, paysafecard, CartaSi, Cartes Bancaires
U zit nergens aan vast, U mag op elk gewenst moment opzeggen. Het resterende bedrag wordt na opzegging teruggestort. Opzegen gaat via uw account.
Nee dit is niet mogelijk, u kunt overstappen naar Pro door het nemen van een abonnement.